Likt uw hond steeds aan zijn poten? Probeer dan deze snack!

Dierenartsen zeggen: veel hondenbaasjes denken dat het normaal is als hun hond aan zijn poten likt. Velen weten echter niet dat hun hond lijdt. Voortdurend likken aan de poten is een indicatie van serieuze gezondheidsproblemen die zo snel mogelijk moeten worden behandeld!

[5 min. leestijd]


Bent u een van die baasjes met een hond die steeds aan zijn poten likt en vraagt u zich af waarom hij dat doet? Lees dan dit artikel helemaal uit! Wij zullen u de WAARHEID vertellen over honden die constant aan hun poten likken, waarom ze dat doen en hoe u uw hond kunt helpen.


Veel baasjes denken dat het geen probleem is als hun hond aan zijn poten likt, maar de realiteit is dat er vaak een onderliggende oorzaak is - problemen met het maag-darmkanaal van de hond.


In feite kunnen problemen met het maag-darmkanaal van de hond de algemene gezondheid nadelig beïnvloeden wat kan leiden tot een verzwakt immuunsysteem en ontstekingen.


Kort gesteld betekent dit dat een gezond maag-darmkanaal ook blijkt uit een gezonde huid.


Zelfs de kleinste allergenen in de lucht kunnen voldoende zijn om de huid van de hond aan te vallen en te ontsteken. Dit gebeurt vooral vaak bij de oren en de poten.


Daardoor zal uw hond zichzelf wanhopig proberen te helpen door aan zijn poten te likken om de last van de ontstoken en jeukende huid te verlichten.


Gelukkig is er een innovatieve nieuwe oplossing voor dergelijke problemen!


Deze innovatieve en nieuwe probioticabehandeling voor honden, die net nieuw is op de markt, helpt uw hond niet alleen te stoppen met het likken aan zijn poten, maar helpt hem ook een gezond leven zonder maag-darmproblemen te leiden!

Met ruim duizend blije klanten in heel Europa

Wie had gedacht dat een kleine probiotica snack de levens van zovele honden zou kunnen veranderen?

mammaly® is een innovatief nieuw bedrijf dat is opgericht in 2020 met als doel de levens van onze honden te verbeteren en hun een gezond leven te bieden.


De ongeëvenaarde producten van mammaly hebben veel losgemaakt in het nieuws en op de sociale media. Hondeneigenaren in heel Europa zijn enthousiast over de probioticabehandelingen voor honden!


En het is geen wonder dat mammaly® zo veel 5 sterrenbeoordelingen kreeg, de vele positieve kenmerken en voordelen van de snack spreken voor zich!

Pre- en probiotica verbeteren de normale darmactiviteit en regenereren de darmflora van de hond. 

Biergist is rijk aan vitamine B en aan voedingsvezels, wat een positieve invloed heeft op de darmflora en het evenwicht daarvan helpt te regenereren

Rozemarijn en gember helpen tegen pijn en ontstekingen.

Gezonde groentemix: wortel, rode biet, selderijknol, courgette en pompoen zijn rijk aan vezels - ze kunnen maag-darmproblemen verlichten en constipatie voorkomen.

Probioticabehandelingen die het maag-darmkanaal van uw hond gezond houden.

Veel problemen van honden zijn een gevolg van de interne gezondheid van het maag-darmkanaal: een disbalans van de bacteriën in de darmen.

Deze disbalans kan zijn veroorzaakt door slechte en onevenwichtige voeding, maar ook door andere omgevingsfactoren. Een disbalans van het maag-darmkanaal kan daarnaast ook leiden tot een verzwakking van het immuunsysteem van de hond.

Gelukkig is er deze innovatieve nieuwe probioticabehandeling die kan helpen de disbalans van het maag-darmkanaal van uw hond te behandelen met miljoenen „goede“ bacteriën. 

Het kan uw hond helpen bij seizoensgebonden allergieën

Door seizoensgebonden allergieën kan uw hond snel stress ervaren, jeuk hebben en zich niet goed voelen in plaats van te genieten van de zon en de natuur.

Elk jaar proberen vele baasjes de seizoensgebonden allergieën van hun hond onder controle te krijgen, maar zij weten niet precies hoe...

En hoe verrassend het ook klinkt, seizoensgebonden allergieën zijn vaak het gevolg van een slechte gezondheid van de darmen. Maar u weet al dat maag-darmproblemen het immuunsysteem van uw hond kunnen verzwakken....

Seizoensgebonden allergieën zijn nog een reden om uw hond te helpen met probiotica snacks! Met een evenwichtig maag-darmsysteem kan uw hond bouwen aan een sterk immuunsysteem!

En alleen met een sterk immuunsysteem zal uw hond in staat zijn om seizoensgebonden allergieën de baas te blijven!

Het kan uw hond tevens helpen bij stress en angst

Net als mensen kunnen honden stress of angst ervaren in bepaalde dagelijkse situaties. Afhankelijk van de mate daarvan kunnen stress of angst grote gevolgen hebben voor de algehele mentale gezondheid van uw hond. Met name wanneer uw hond deel uitmaakt van een gezin met veel lawaai en hectiek of als u reist met uw hond kan uw hond zich snel gestrest of angstig voelen.

Angst en stress kunnen ook de spijsvertering en het gedrag van uw hond beïnvloeden.

Gelukkig zijn probiotica snacks ook goed voor de gezondheid van uw hond.

Dierenartsen adviseren om de hond probiotica te geven vóór stressvolle reizen of feesten, zoals de jaarwisseling, om het immuunsysteem van de hond een boost te geven. 

Uw hond zal u dankbaar zijn!

Net als Motte voelen honden in heel Europa zich hetzelfde! Motto had geluk dat haar baasje Lucky Belly van mammaly® ontdekte en haar hond kon helpen.


Door haar regelmatig probiotica snacks te geven kwam Motte van al haar darmproblemen, huidproblemen en jeuk af!


Lucky Belly van mammaly® kan uw hond tevens helpen om gezondheidsproblemen onder controle te krijgen!

Hondeneigenaren in heel Europa zijn blij met onze probiotica snacks!

Lees de ervaringen van tevreden klanten uit heel Europa:

Eva

03.05.2021

Nadat mijn hond keer op keer last had van vervelende diarree en ik alles, echt alles al had geprobeerd, probeerde ik Lucky Belly voor het eerst (nou ja, mijn hond) en in no time was er een enorme verbetering te zien aan zijn „output“. Ik blijf deze snacks nu nog een paar dagen geven om de darmen te laten herstellen en hopelijk zullen we dan eindelijk licht aan het einde van de tunnel zien. Ik wil dit product dus absoluut aanbevelen: het hielp snel en werd bovendien snel bezorgd - ontzettend bedankt!

Theresa

08.05.2021

Onze hond heeft steeds terugkerende darmproblemen. Ik heb Lucky Belly geprobeerd en merkte een duidelijke verbetering tijdens de gehele periode van het gebruik. Bovendien een zeer vriendelijke klantenservice en snelle bezorging. Daarom absoluut vijf sterren.

Clara

08.05.2021

Snelle levering, fantastische klantenservice. Hielp mijn hond heel goed toen zij diarree had.

Lulu

19.04.2021

Deze natuurlijke snacks vindt mijn hond heerlijk en ze helpen goed tegen diarree. Kort nadat ik ze had ontvangen, kon ik ze uitproberen, omdat mijn hond weer diarree had. Volgens de gebruiksaanwijzing had ik mijn hond tot 10 snacks per dag mogen geven. Maar dat leek mij te veel van het goede, dus ik gaf haar er eerst 5 - 7 stuks. En ik moet zeggen, ze werken echt. De diarree verdween vrij snel en ze leek de behandeling goed te verdragen. Al met al is het een goede remedie tegen darmproblemen. Volgens mij zijn de ingrediënten allemaal oké. De prijs-kwaliteitverhouding is ook heel redelijk.

David

13.04.2021

Lucky Belly wordt geleverd in een hersluitbaar blik. Onze buurman heeft een hond met een zeer gevoelige maag en ik wil hem niet steeds een chemische pil geven, maar kan het natuurlijk ook niet laten. Dus voor hem was het perfect dat we dit product ontdekten. Vorige week was het weer zover en de middelgrote hond had darmproblemen en diarree. We gaven de hond 15 behandelingen, eerst wilde hij ze niet eten, maar even later waren ze allemaal op. De pre- of probiotica werkt heel goed, na 2 dagen was de diarree over. Dat duurt zonder hulp normaal zo'n 5 tot 7 dagen. Het was een grote opluchting voor de hond en de buurman die om het uur met de hond uit moest en hem zelfs 's nachts in de tuin moest laten. We kunnen dit product van harte aanbevelen.  

Andrea

22.03.2021

Helaas heeft mijn hond regelmatig darmproblemen, omdat hij allergisch is voor veel voer. Normaal gesproken helpt het om hem 1 tot 2 dagen licht verteerbaar voer te geven, maar ik help hem daarnaast ook graag met Lucky Belly. Hij accepteert de behandeling en eet ze zonder problemen op. Hoewel deze behandelingen een bezoek aan de dierenarts niet vervangen! Voor mij dienen ze alleen als extra ondersteuning.

Klara

16.02.2021

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar mijn hond heeft ernstige darmproblemen en na twee dagen Lucky Belly te hebben gegeven was het al veel beter. Hij at het ook zonder probleem op tegelijk met zijn brokken. Ik blijf het hem geven en kan het absoluut aanbevelen.

Francesca

15.02.2021

Lucky Belly is eigenlijk een must na een ontwormingskuur om de darmflora weer op te bouwen. Onze hond eet het graag tegelijk met zijn voer. 5 sterren!

Melissa

29.01.2021

Ik heb twee honden, waarvan één terugkerende problemen heeft met diarree. Een paar weken geleden vond ik Lucky Belly voor honden. Sinds ik deze snacks regelmatig geef is de diarree aanzienlijk verbeterd of zelfs volledig verdwenen. Ik heb ook ontdekt dat de vacht van beide honden mooi is gaan glanzen en zacht is. De hond met de darmproblemen is ook veel vrolijker geworden, hij springt in het gras en loopt te ravotten, hij is gewoon weer heel blij. Ik denk ;-) dat ik heel tevreden ben. Het tweede blik is nu bijna op en ik heb het product al aanbevolen aan vrienden. Ik blijf het zeker aan mijn honden geven.

Eduarda

08.01.2021

Goed product dat mij heeft overtuigd. Onze hond produceert te veel maagzuur en moest 's ochtends vaak overgeven. Nu geven we sinds 3 weken dagelijks Lucky Belly en het is veel beter geworden. Voor ons is dit product absoluut een veel beter en gezonder alternatief dan pillen en dergelijke. De prijs is inderdaad behoorlijk, maar de kosten voor de dierenarts en medicatie om ons gezinslid zich beter te laten voelen zijn nog veel hoger! De hond is er gek op. Goed contact en een snelle reactie op een vraag over de verkoper. Dus: zeer tevreden en ik zal het product zeker weer kopen... 

Bibi & Toni 

02.12.2020

Geloof me, het is een wondermiddel! Mijn hond had al bijna 1 jaar bloed en slijm in zijn ontlasting. Verschillende soorten voer, cortisone, dysticum - niets hielp ondanks vele bezoekjes aan dierenarts en diervoedingsdeskundige. Daarna ben ik zelf lang op zoek geweest naar informatie, heb de voeding zelf aangepast en ben Lucky Belly gaan geven, dat hielp uiteindelijk. Gewoon TOP!

Ricardo

28.11.2020

Ik kan dit product absoluut aanbevelen! Mijn 10 jaar oude mannetjes teckel heeft 's nachts last van ernstige reflux van puur maagzuur als gevolg van een aangeboren afwijking (mega oesophagus). Hierdoor heb ik vele gebroken nachten gehad, omdat hij erg onrustig was en meerdere keren 's nachts moest overgeven. Nu geef ik hem elke dag Lucky Belly en elke avond voor hij gaat slapen 3 stukjes Relax Time en slaapt hij rustig. De volgende stap zou het gebruik van medicatie zijn geweest die ik hem nu kan besparen.

DIT IS EEN ADVERTORIAL EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF UPDATE OVER CONSUMENTENBESCHERMING.

© 2022 mammaly ALL RIGHTS RESERVED.

Dit is een advertentie voor mammaly en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Alle informatie verstrekt door Peturo GmbH is geen medisch advies en mag niet worden gebruikt ter vervanging van het advies van een dierenarts. Gelieve uw dierenarts te raadplegen voor elke verandering in behandeling of supplementatie. De standpunten en meningen zijn uitsluitend die van de mammaly of een getuigenis van een geverifieerde mammaly-klant. Resultaten kunnen variëren. Let op: mammaly producten zijn geen geneesmiddelen en zijn niet bedoeld om een ziekte te behandelen, te voorkomen of te genezen.

Het gebruik van de logo's zijn auteursrechtelijk beschermd door elke respectieve entiteit en het gebruik van een bepaald logo kan een publicatie, advertentie of vermelding van mammaly op een lokale filiaal of regionale drager vertegenwoordigen.